Souboj tabulkových sousedů pro Kladno! Ostravské FBC okradlo o všechny body

Kladno po brance do sítě ostravského FBC | foto: Kanonýři Kladno

Livesport Superliga v sobotu pokračovala pátým kolem základní části, v rámci něhož se na půdě Kladna představilo ostravské FBC.


Kanonýři Kladno - FBC ČPP Bystroň Group Ostrava 8:5 (3:2, 3:1, 2:2)

Souboj mezi Kladnem a ostravským FBC se velmi rychle strhl v pořádnou přestřelku a jen v první třetině bylo k vidění celkem pět branek. Domácí poprvé udeřili již po minutě a čtvrt a na otočku Ostravy zareagovali dalšími dvěma góly. Po první třetině tak Kanonýři vedli 3:2 a na svou gólovou chuť navázali také v prostředním dějství. Ve 42. minutě už hostům teklo do bot a na sedmou branku do své sítě reagovali oddechovým časem. Do konce základní hrací doby se však zmohli už jen na snížení skóre a z velmi dalekého výletu se tak FBC Ostrava vrací s porážkou 5:8. 

Branky: 2. Ta. Chroust, 16. Stůj, 20. Krbec, 27. Novák, 38. Bohuslávek, 38. Bachmaier, 42. Ta. Chroust, 58. To. Chroust - 11. Herblich, 13. Matejčík, 29. Jakubec, 57. Markkula, 60. Chatrný. Rozhodčí: Milan Baloun - Tomáš Sommer. Vyloučení: 2 + Matěj Stůj 4:3. Využití: 2:1. Diváci: 330. Zásahy brankářů: Martin Haleš 20 - Jan Binder 17, Ivo Sikora 9. | MATCH CENTER


Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se