Ostravské FBC hostí městské derby! Olomouc zabojuje s Bohemkou

Ostravské derby ČEZ Extraligy 2024/25 | foto: FBC ČPP BYSTROŇ GROUP OSTRAVA

Další florbalový víkend otevře čtveřice extraligových utkání. Třinec na své půdě hostí Židenice, Ostrava zažije divoké městské derby a Liberec doma přivítá Dobrušku. Ve večerním utkání se Bohemka postaví Olomouci.


FBC Intevo Třinec - K1 Florbal Židenice 7:3 (3:1, 1:0, 3:2)

Třinec odstartoval duel na domácí půdě dvěma slepenými góly v páté minutě, které od sebe dělilo 26 vteřin, a necelých šest minut před koncem první třetiny vedl už 3:0. Židenice ještě před úvodní sirénou snížily trefou Viktorie Fuchsové, v prostředním dějství jim ale Třinec znovu utekl do tříbrankového vedení. To si domácí florbalistky sebevědomě hlídaly prakticky až do konce utkání, jejich výhru 7:3 pojistila trefou do prázdné brány Sabina Zoubková. Ta si celkově připsala tři body za dvě branky a asistenci a významně tak Třinci pomohla ke třem bodům do tabulky.

Branky: 5. Šibrová, 5. Zoubková, 14. Klinkovská, 28. Mišúnová, 48. Šibrová, 48. Podsedníková, 60. Zoubková - 18. Fuchsová, 41. Janečková, 55. Králová. Rozhodčí: Adam Tietz - Matěj Vrablík. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:0. Diváci: 138. Zásahy brankářek: Simona Pytlíková 20 - Anna Kratochvílová 19. MATCH CENTER

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - 1. SC TEMPISH Vítkovice -:- (1:0, 0:1, 0:0)

Ostravské derby rozehrály lépe florbalistky domácího celku, které ve 12. minutě poslala do vedení jejich nejproduktivnější hráčka Pavlína Bačová. Ta využila povedené rozehrávky své spoluhráčky a v pozici dvou na jednoho překonala střelou z první vítkovickou brankářku. Na odpověď hostujícího kádru se čekalo až do poloviny základní hrací doby, kdy se prosadila kapitánka rytířek Sára Seevaldová. Asistenci u této branky zapsala bývalá hráčka ostravského FBC Veronika Rybičková.

MATCH CENTER

Crazy girls FBC Liberec - FBC KAMAT Dobruška

18:30 | MATCH CENTER

FbŠ Bohemians - BOHEMSCA FBS Olomouc

20:00 | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se