Projekt Holba 100 odstartoval! Kdo nasázel stovku branek nejrychleji?

Holba 100 | foto: Český florbal

Listopadový měsíc spolu s sebou přinesl kromě řady parádních zápasů také prvních pár týmů, které překonaly magickou hranici sta vstřelených branek a mohou se tak těšit na odměnu od hlavního partnera Českého florbalu pivovaru Holba.


Projekt Holba 100 běží již druhým rokem. V uplynulé sezoně dosáhlo na odměnu v podobě kartonu piva Holba Šerák více než 300 oddílů z nižších seniorských soutěží od Divize a 2. ligy žen níže.

Po úspěšném ročníku 2022/23 se i tentokrát mohou týmy z výše zmíněných soutěží mužů a žen těšit za sto vstřelených branek na pivní odměnu. Všechny týmy, které na metu sta branek dosáhnou, se navíc dostanou do závěrečné fáze, kde budou moci zabojovat o speciální rozlučku s DJem, pitím od Holby a občerstvením. 

Vůbec prvním týmem, který na metu sta branek dosáhl, byly plzeňské Gorily, které stihly zakulatit své skóre už 4. listopadu proti Klatovům. Jubilejní trefu zaznamenal v čase 2:02 Ondřej Sihelský. K nim se hned o nadcházejícím víkendu přidali jejich konkurenti ze skupiny B Draci Říčany a Strakonice. 

Prvním celkem z regionálních vod, který nasázel sto tref, se stalo znovu založené béčko Mladé Boleslavi v čele s řadou bývalých superligových legend a hned po nich slavilo úspěch i céčko Ústí nad Labem. Zatím poslední úspěšné celky jsou znovu z Divize – Kralupy Wolves a Wizards DDM SO Praha 10.

Týmy, které dosáhly na Holba 100 v listopadu

26. 11. 2023 Wizards DDM SO Praha 10 (Divize)
26. 11. 2023 Kralupy Wolves (Divize)
19. 11. 2023 Florbal Ústí C (Ústecká liga mužů)
18. 11. 2023 Předvýběr.CZ Florbal MB B (PH a SČ soutěž mužů)
12. 11. 2023 Fbc Strakonice (Divize)
12. 11. 2023 FBC Draci Říčany (Divize)
04. 11. 2023 FBŠ ATT Gorily Plzeň (Divize)

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se