Premiéra letošního Streetu! Otevře ho dvoudenní turnaj v pivovaru Holba

Turnaj Street Floorball League 2023 | foto: Český florbal

Zbrusu nový ročník KFC Street Floorball League startuje! A hned na úvod letní série proběhne velký turnaj přímo v pivovaru Holba. Víkend 8. a 9. června v Hanušovicích přitom nenabídne jen sportovní klání, ale také bohatý kulturní program. Navíc se bude hrát o hodnotné ceny.


Dvoudenní turnaj pod širým nebem se uskuteční vůbec poprvé v historii SFL. Zahájení připadá na sobotní ráno, kdy začnou kromě zápasů i prohlídky pivovaru a další doprovodné aktivity. Chybět nebude chillzóna generálního partnera KFC, kde ve volných chvílích načerpáte spoustu sil. Hlavní partner ČEPS obstará dovedností soutěž o ceny z Fanshopu Českého florbalu, občerstvení včetně alko a nealko nápojů zajistí domovský pivovar Holba.

Těšte se i na hudební festival, jenž se plánuje od sobotních 17 hodin a poběží do 22. hodiny. Představí se kapely Kameron, Upside Down a Sammael, na jejichž vystoupení jsou všichni fanoušci srdečně zváni. Vstupné je zdarma. Následně se týmy budou moci zúčastnit ještě hospodského kvízu o další hodnotné partnerské ceny.

Co se týče ubytování, přespání je zajištěno ve stanovém městečku, jež disponuje plným sociálním zázemím. Neváhejte na tento florbalový festival pozvat i přátele či rodinu, s nimiž si pohromadě užijete nezapomenutelný víkend plný florbalu a zábavy.

A jaké ceny čekají na nejúspěšnější týmy? Vedle hlavních cen v podobě voucherů na 3 000 Kč do restaurace KFC a na 10 000 korun na nákup florbalového vybavení od Florbalexpert získají týmy také piva od pivovaru Holba. Každý tým obdrží také 1 000 korun na občerstvení od KFC, kterou lze společně využít v rámci týmu při nedělní cestě domů. Bojovat se ovšem bude také o lístky na letošní mistrovství světa mužů v Malmö a o VIP vstupenky na domácí šampionát žen 2025 či merchandising domácího šampionátu.

Zároveň stále máte super šanci se zaregistrovat na některý z příštích turnajů Streetu! Volná místa nabízí Liberec a Karlovy Vary, zatímco aktuálně je plno jak v Praze, tak v Brně i Českých Budějovicích, kde se můžete hlásit na pozici náhradníků. Registraci provedete prostřednictvím ONLINE FORMULÁŘE.

Nahrávám

Vyhledávání

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.