Juniorky zakončily kemp a vyrážejí do Finska. Čeká nás dlouhá cesta, hlásí Sikorová

Nela Sikorová na kempu před MSJ | foto: Zdeněk Dolíhal/Český florbal

Čas před startem Mistrovství světa juniorek 2024 se neúprosně krátí a českou reprezentaci tak čeká po ukončeném soustředění přesun do Finska. Jak se akce líbila Nele Sikorové a co na tým říká hlavní trenér Tomáš Martiník?


Česká reprezentace juniorek zakončila přípravu na světový šampionát pětidenním kempem v Čeladné, na kterém nechyběla ani Nela Sikorová. Jak se jí soustředění líbilo a jak probíhalo? "S holkami jsme si to hodně užily. Hrály jsme spoustu her, tréninky byly intenzivní a myslím si, že jsme natrénovaly všechno, co jsme potřebovaly. Došlo na taktiky, standartní situace a další věci," prozradila.

"S průběhem jsme spokojení, protože to bylo fajn i co se týče prostředí kempu. Natrénováno máme, ale uvidíme. Jedna věc je odtrénovat, druhá se připravit a třetí to pak na mistrovství ukázat," usmívá se po skončení soustředění hlavní trenér reprezentace juniorek Tomáš Martiník.

V úterý národní tým juniorek čekala dlouhá cesta do země tisíců jezer, kde se ve středu 8. května rozehraje mistrovství světa 2024. "Čeká nás cesta do polského Krakova, odkud poletíme do Helsinek. A po příletu nás ještě čeká dlouhá cesta do dějiště šampionátu ve finském Lahti," prozrazuje Nela Sikorová.

A jaká očekávání má od týmu jeho hlavní kouč? "Myslím, že se od českých týmů vždycky očekávají medaile a poslední dobou také tajně i to finále. Chceme se pokusit dosáhnout vrcholu. Snažíme se být pokorní a sebevědomí, ale musíme to odpracovat. Soupeři se na nás připraví a bude to těžké, nicméně možné," dodává Martiník.

VIDEOOHLASY PO KEMPU

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se