Budějovice ovládly paraflorbalovou ligu! Ve finále smetly Tatran

Český florbal (ilustrační foto) | foto: Český florbal

Paraflorbalová liga již zná svého mistra, kterým se v sezoně 2021/2022 stali Štíři z Českých Budějovic. Ti v průběhu třídenního turnaje ani jednou nezaváhali a ve finále porazili Střešovice. Bronz vybojovali paraflorbalisté z SKV Praha ComAP Team, páté místo naopak míří do Ostravy.


Během třídenního turnaje pořádaného v Plzni se odehrálo jedenáct zápasů, v nichž nejprve ze dvou čtvrtfinálových sérií vzešli semifinalisté z týmů SKV Praha ComAP Team a Vikings Most. Ti následně v boji o postup do finále změřili síly se dvěma nejlepšími celky po základní části, které však nezaváhaly v ani jednom zápase a boj o zlato tak měl stejné obsazení jako nedávný souboj o vítěze základní části.

Do finále tedy postoupily České Budějovice a Tatran Střešovice. Pražský výběr však na svého suverénního soupeře nestačil výsledkem 2:5 a v sezoně 2021/2022 tak bere stříbro. V boji o bronz se následně utkaly Most a pražský kádr SKV, který Vikingy přetlačil velice těsně 5:4. 

Poražení čtvrtfinalisté z Ostravy a Plzně se utkali o páté místo, které neméně těsným vítězstvím 4:3 vybojovali paraflorbalisté z Moravskoslezského kraje.

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se