Zprávy

dnes
Souhrn

Langer s Němečkem slaví titul ve švédské superlize! Pixbu k výhře nepomohly ani dvě branky Krupnové

O poslední dubnové sobotě se odehrálo superfinále švédské nejvyšší soutěže, v němž měla Česká republika početné zastoupení. Z titulu nejlepší florbalové ligy světa se radují Filip Langer s Ondřejem Němečkem, naopak Eliška Krupnová musela s Pixbem snést další superfinálovou prohru.

2 minuty

dnes
Souhrn

Last-minute výhra Bulldogs! Pardubice jsou na hraně sestupu

Livesport Superliga v sobotu pokračovala třetím zápasem baráže mezi Bulldogs Brno a Pardubicemi. Kdo urval druhý bod?

1 minuta

dnes
Souhrn

Start98 roznesl Znojmo a je jeden krok od postupu do ČEZ Extraligy!

ČEZ Extraliga v sobotu pokračovala třetím zápasem baráže mezi Startem98 a Znojmem. Kdo urval druhý bod?

1 minuta

dnes
Preview

Všechny čtyři baráže jsou vyrovnané! Bude se hrát také na svátek práce?

Závěr dubnového měsíce se ponese ve znamení pokračování barážových sérií. Ty jsou ve všech elitních soutěžích po úvodním víkendu vyrovnané a je tak už teď jasné, že se budou hrát také čtvrté zápasy.

2 minuty

včera
Novinka

Šponiarová opouští Vítkovice! Končím na vrcholu, těší ji po náročné sezoně

Ostravské Vítkovice přicházejí po sezoně 2023/24 o obrovské jméno, kterým je Michaela Šponiarová. Slovenská florbalistka dosáhla s rytířkami na šest mistrovských titulů, nyní se ale vrací zpátky na své rodné Slovensko a čeká ji florbalová pauza.

2 minuty

včera
Preview

Startuje finále veteránské ligy! Řada legend se popere o titul

Jednou z posledních soutěží, která ještě nepoznala své šampiony, je Liga veteránů. V rámci ní se očekávají tvrdé souboje v uvolněné atmosféře a samozřejmě v podání výrazných jmen.

2 minuty

včera
Novinka

Další velký odchod. Reprezentantka Plášková končí kariéru

Po včerejším velkém loučení s mužskou ikonou Tomem Ondruškem se dnes Chodov loučí také s jednou ze svých nejvýraznějších postav v ženském týmu. Profesionálnímu florbalu dala sbohem Magdaléna Plášková, která ještě v prosinci bojovala v barvách české reprezentace na mistrovství světa v Singapuru.

3 minuty

25.4.2024
Souhrn

Odstartovalo Swiss Wheely Open 2024! České paraflorbalisty čeká po suverénní základní části čtvrtfinále

V průběhu posledního dubnového týdne odstartoval mezinárodní florbalový turnaj vozíčkářů, na kterém nechybí ani české zastoupení. Jaký je program akce Swiss Wheely Open 2024, jak se na ní daří Čechům a jaký program je ještě čeká? To vše se dozvíte v tomto článku.

2 minuty

25.4.2024
Novinka

Den, kdy odchází legendy. Ondrušek končí superligovou kariéru

Livesport Superliga přišla po této sezoně o dvě významná jména. Kromě Natova se s kariérou loučí také Tom Ondrušek. Teprve druhý hráč v historii nejvyšší soutěže, který dokázal překročit metu 800 bodů.

4 minuty

25.4.2024
Tisková zpráva klubu

Mladoboleslavský kapitán Natov se loučí. Kariéru mu ukončilo zranění

681, přesně tolik bodů nasbíral mladoboleslavský kapitán Jan Natov během svého působení v Livesport Superlize. Jeho úspěšnou kariéru, během níž zvedl celkem pětkrát nad hlavu trofej pro mistra ligy, ukončilo vážné zranění.

5 minut